Helsingør: Industrivej 15A - 3000 Helsingør
Helsingør: 7022 2500

Miljømærke / Tempo 100

Miljømærke

Hos Nordsjællands bilsyn – Kan du hente dit miljømærke med det samme.

Hvorfor et miljømærke til Tyskland?

De fleste større tyske byer har indført miljøzoner, hvor biler kun må køre ind, hvis de er i besiddelse af et tysk miljøzonemærke, en såkaldt "Umweltplakette" i farverne grøn, rød eller gul.

Mærkerne skal være forsynet med bilens registreringsnummer, og er gyldige overalt i Tyskland i hele bilens levetid, dog skal mærket udskiftes, hvis et køretøj omregistreres, og får et nyt registreringsnummer.

Reglen gælder for alle, også udenlandske køretøjer, dog er det tilladt udenlandsk indregistrerede dieselbiler at køre i miljøzonen i Berlin med et gult mærkat indtil 31. december 2014.

Bøde

Vær opmærksom på at det kan koste en bøde på 40 Euro at køre uden mærkat i Tyskland.

Priser 175,-

 

Tempo-100 godkendelse

Skal du på ferie gennem Tyskland - kan du få tilladelse til at køre op til 100 km/t. med campingvogn og små påhængskøretøjer på de tyske motor- og motortrafikveje.

Nordsjællands bilsyn har tilladelse af de tyske myndigheder til at lave tempo 100 godkendelse af din campingvogn eller mindre påhængskøretøj.

Det betyder, at et vogntog, hvor det trækkende køretøj er en personbil, varebil eller bus med tilladt totalvægt på ikke over 3.500 kg. kan opnå tilladelse til at køre 100 km/t, hvis påhængskøretøjet er godkendt og har fået en tysk tilladelse til Tempo-100 kørsel.

Den trækkende bil skal ikke særskilt godkendes til Tempo-100, men skal opfylde visse krav som føreren selv er ansvarlig for.

Priser

Tempo-100 godkendelse af campingvogne/trailer koster kr. 550 ,-

Kig forbi drive-in – så sender vi dig sikkert på ferie.

Comments are closed.